Informatie ZOMERKAMP 2024

VZW SCAMPI 2023-2024

                                                                                  Een jaar lang zoveel te beleven!

Hoi, Hello, Hi, Yoo,

Afgelopen zomer blies VZW SCAMPI 18 kaarsjes uit.
Reeds 18 jaar organiseren we iedere zomer de eerste volle week van juli ons zomerkamp.
De afgelopen 18 jaar zijn er ook wat speciallekes geweest zoals winter, bis, VIP kampen en noem maar op.

Zo zijn we in 2024 aan ons 26ste VZW SCAMPI kamp aanbeland. Van stoppen is al lang geen sprake meer!
De leidersgroep is versterkt en zelfs bijna verdubbeld door de instroom van onze oudste leden naar de begeleiding.

De anciens waaronder een aantal komende zomer hun 10de kamp of meer als SCAMPI begeleider zullen aanvatten zijn volop bezig hun VZW SCAMPI ervaring over te dragen aan de jonkies die super gemotiveerd zijn om ons leuke concept nog jaren verder te zetten. VZW SCAMPI is en wordt één grote familie / vrienden na enkele jaren.

Vanaf nu zijn we dus officiëel volwassen. Maar onze speelsheid en inspiritatie kent geen grenzen.

Het zijn enkele speciale zomers geweest! Kampen in kleine bubbels (2020) , in grote bubbels (2021), met bubbels in de limo’s voor we naar Disneyland vertrokken (2022), het is en blijft één groot sprookje (Efteling 2023).

Ook 2024 belooft weer de moeite te worden! Met maar liefst 40 monitoren gaan we er weer een fantastisch VZW SCAMPI jaar van maken met als afsluiter ons zomerkamp. In de loop van het jaar organiseren we ook heel wat zaken waar u allen zal worden op uitgenodigd! Sint, kerst, Halloween, Pop-up binnenspeeltuin, samenwerkingsactiviteit met alle jeugdbewegingen, dag van de jeugdbeweging, ... Geen Braderie en nightrun helaas dit jaar.

VZW SCAMPI is dus niet enkel en alleen die ene week samen op super leuk kamp gaan! Ook in de loop van het jaar organiseren we met de begeleiding en crew heel wat leuke activiteiten. Vanaf heden zitten deze mee in het VZW SCAMPI lidmaatschap. Je betaald dus 1 bedrag voor je kind waarin het kamplidgeld en de bovenvermelde activiteiten inbegrepen zijn. Ook zin om komende zomer mee op kamp te gaan en elkaar in de loop van het jaar regelmatig te ontmoeten? Schrijf je dan snel in!

Jullie hebben ook al gemerkt dat het leven enorm veel duurder is geworden. Dat is niet fijn!
We willen er met VZW SCAMPI dan ook voor IEDEREEN zijn.
Helaas zijn heel wat zaken duurder geworden (Zaalhuur, voeding, website, verzekeringen, uitstappen, ...) en zijn een aantal inkomsten verminderd (Subsidies, geen braderie, Sponsors die stopten met hun zaak, ...) ZUCHT!

We hebben echter besloten om de lidgelden voor komende zomer identiek te houden. We doen NIET mee met prijsverhogingen en denken creatief na over hoe extra inkomsten te genereren.
En daarvoor hebben we jullie steun nodig! Sponsoring (kan ook in natura), aanwezigheid op activiteiten, mond aan mond reclame, lekker veel wafeltjes verkopen, uw online aankopen via trooper doen met vermelding van onze vzw, springkastelen en gocars huren bij ons, ... . Op deze manier trachten we onze inkomsten te verhogen om super leuke activiteiten te doen zoals u van ons gewend bent. En uiteraard houden we alle promo's goed in de gaten!

Nieuw dit jaar is dat we op verzoek van ouders en omdat we heel veel leiding hebben, we met kleuters gaan starten!
Van de opening op zaterdag tot en met woensdagavond 10 juli halen we alles uit de kast om ook kleutertjes een onvergetelijke 5-daagse te bezorgen. Deze blijven niet slapen maar ontbijten, lunchen en avondeten mee!

Met onze superleuke spelletjes, springkastelen, grote gocars, en zoveel meer gaan ze hun hartje kunnen ophalen.


We merken dat het voor sommige kids geboren in 2018,2017 of 2016 nog een drempel is om te blijven slapen. Ook deze willen we wegwerken en deze kids de kans geven om ’s avonds thuis te gaan slapen. Indien gewenst selecteer deze optie dan in het inschrijvingsformulier.

Het zomerkamp met overnachting zal doorgaan van: Zaterdag 6 juli 2024 tot en met zaterdag 13 juli 2024.
Het kleuterkamp/Kamp zonder overnachting zal doorgaan van: Zaterdagavond 6 juli ‘24 tot en met vrijdag 12 juli 2024
Kids brengen vanaf 8u30 tot 9u30, Afhalen vanaf 17u. Ze mogen mee avondeten en afgehaald worden tot 18u30.

Inschrijven kan via onze site WWW.vzwscampi.be

Deelname aan ons kamp zonder overnachting is gratis want je krijgt van je mutualiteit en belastingen het integrale bedrag terug. (Minstens €114€ = 5€ X 6 dagen van de mutualiteit en 6 dagen X 14€ belastingsvoordeel)

Dit geld ook voor al onze leden tot en met 14 jaar met overnachting uiteraard. €162 is recupereerbaar

Van 14 tot 18 jaar enkel dagvergoeding mutualiteit 40€

Gelieve het voorschot over te schrijven op rekeningnummer: BE27 7310 5147 8073. Betaald is ingeschreven.                              

Het restbedrag dient eind maart 2024 op onze rekening te staan!
In het lidgeld zijn inbegrepen: Het zomerkamp 2024, dag van de jeugdbeweging attentie, deelname samenwerkingsactiviteit met andere verenigingen, Pop-up binnenspeeltuin, en wie weet wat toveren we nog uit onze hoed 😉

Heeft u nog vragen? Surf naar onze website www.vzwscampi.be, bel 0475/242203 of mail scampivzw@gmail.be

Speelse groeten vanwege het voltallige SCAMPI team!

Betalen kan eenvoudig via de QR code hieronder.